Έχετε απορίες
Ρωτήστε τους ειδικούς

  Οδική Βοήθεια

  Τι καλύπτει η επί τόπου επισκευή;
  Σε περίπτωση που το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί από βλάβη, η Europ Assistance S.A. θα φροντίσει για την επιτόπια επισκευή του οχήματος, εφόσον είναι δυνατή, άμεσα και γρήγορα, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης υποδομής κινητών συνεργείων της, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη μετακίνησή σας με απόλυτη ασφάλεια. Ενδεικτικά, το κινητό συνεργείο αναλαμβάνει την επιτόπου αντικατάσταση του κατεστραμμένου ελαστικού και την τοποθετήση της ρεζέρβας που υπάρχει στο όχημά σας, τη φόρτιση της μπαταρίας αλλά και τη βοήθεια σε περίπτωση έλλειψης καυσίμου. Σε περίπτωση που η βλάβη δεν αποκαθίσταται με τα μέσα που διαθέτει το κινητό συνεργείο στο σημείο ακινητοποίησης μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Europ Assistance S.A. θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο ή σε τόπο επιλογής του ασφαλισμένου.
  Δικαιούμαι επαναπατρισμού;
  Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω ατυχήματος ή βλάβης η οποία δεν μπορεί να αποκατασταθεί δια παροχής βοήθειας στον τόπο του συμβάντος, τότε οργανώνεται επαναπατρισμός του ασφαλισμένου οχήματος στην έδρα του ασφαλισμένου, ή στον τόπο επιλογής του, αναλόγως της περιγραφής της κάλυψης, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του Ασφαλισμένου οχήματος στο εξωτερικό, η Europ Assistance S.A. οργανώνει την μεταφορά του σε κατάλληλο σημείο επισκευής πλησίον του τόπου του συμβάντος και εφόσον το όχημα δεν επισκευάζεται άμεσα, τότε οργανώνεται ο επαναπατρισμός του στην Ελλάδα.
  Πώς θα συνεχίσω τη διαδρομή μου από το τελικό σημείο μεταφοράς του οχήματος μου;
  Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΗΕRE MOBILITY, η Εurop Assistance S.A. εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο την άνετη και γρήγορη μετακίνησή του μετά από βλάβη ή ατύχημα που συμβαίνει εντός του νομού της μόνιμης κατοικίας του. Το τηλεφωνικό κέντρο της Εurop Assistance S.A. θα φροντίσει να οργανώσει τη μετάβαση οχήματος ταξί στο σημείο από το οποίο θέλει να μετακινηθεί Ο Ασφαλισμένος, με δυνατότητα να γνωρίζει το χρόνο μετάβασής του στο σημείο, τον τύπο του οχήματος ταξί αλλά και στοιχεία του οδηγού, σε περίπτωση που χρειαστεί για τον οποιοδήποτε λόγο να επικοινωνήσει απευθείας μαζί του. Σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του Ασφαλισμένου οχήματος εκτός των ορίων του νομού της έδρας του, ο Ασφαλισμένος μπορεί να κάνει χρήση των ταξιδιωτικών παροχών που προβλέπονται από το συμβόλαιο του, όπως μετακίνηση με δημόσιο μέσο, ταξί, όχημα αντικατάστασης, διαμονή σε ξενοδοχείο, κτλ.
  Σε περίπτωση ατυχήματος σε πόσο χρόνο θα ενημερωθεί η Ασφαλιστική μου;
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut eget augue at lacus bibendum vestibulum. Phasellus nec posuere lorem. Donec eget sollicitudin nisi. Sed ac elit sodales, tristique neque id, pretium diam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent tincidunt nunc non ipsum faucibus, vel egestas elit ultrices. Vivamus sed pulvinar metus.