Η εταιρεία μας

Πανελλαδική
Κάλυψη

Η εταιρεία μας

24/7 τηλεφωνικό
κέντρο

Η εταιρεία μας

Διεθνές Δίκτυο σε πάνω
από 200 χώρες

Η εταιρεία μας

Πολυκαναλική
Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Παρουσία στην Ελλάδα

Η πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά και η γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική της Europ Assistance διεθνώς, έχουν θέσει τις βάσεις για ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, που καθοδηγείται από ένα δυναμικό επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης, με στόχο τη διεύρυνση του μεριδίου της στην Ελλάδα.

  • Η EUROP ASSISTANCE S.A.Greek Branch ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 1991 ως υποκατάστημα της Γαλλικής Ασφαλιστικής Εurop Assistance S.A.
  • Παρέχει προϊόντα βοήθειας σε Ασφαλιστικές Εταιρείες, Μεσίτες Ασφαλίσεων, Εισαγωγείς Αυτοκινήτων, Εταιρείες Ενέργειας κ.ά.
  • Το τεχνολογικά σύγχρονο Contact Center 24ωρης λειτουργίας της εταιρείας, εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα από 200.000 περιστατικά, ενώ υποστηρίζει πάνω από 500.000 κλήσεις.
  • Τα τελευταία χρόνια η EUROP ASSISTANCE S.A.Greek Branch επεκτείνει τη δράση της στους παρακάτω επιχειρηματικούς κλάδους: ΣΠΙΤΙ, ΤΑΞΙΔΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΓΕΙΑ , CONCIERGE

Όραμα

Το όραμα της Europ Assistance στην Ελλάδα είναι να καθιερωθεί ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον τομέα παροχής οδικής και ιατρικής βοήθειας, ενώ ταυτόχρονα να αναπτύξει ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ευρύτερες ανάγκες καθημερινής βοήθειας και προστασίας του πολίτη και του ασφαλισμένου.

Μέσα από τη νέα επιχειρηματική στρατηγική που χάραξε η Europ Assistance, επιδιώκει το όνομά της να καταστεί συνώνυμο με τον "Από Μηχανής Θεό" που εμφανίζεται και δρα άμεσα, ανθρώπινα και κυρίως αποτελεσματικά, προσφέροντας βοήθεια προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, με επίκεντρο και προτεραιότητα τον Άνθρωπο.

 

Όμιλος Europ Assistance

Η Europ Assistance επινόησε τις υπηρεσίες φροντίδας και παροχής βοήθειας το 1963 και σήμερα καθίσταται ως σημείο αναφοράς στον κλάδο υπηρεσιών φροντίδας και παροχής βοήθειας, δημιουργώντας μια νέα γενιά προϊόντων εξυπηρέτησης των καταναλωτών της, εφάπαξ ή σε μόνιμη βάση, για καθημερινές ή εξαιρετικά απρόσμενα δύσκολες καταστάσεις.

Η δέσμευσή μας συνίσταται στην άμεση παρουσία μας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, στη Europ Assistance σχεδιάζουμε και επεκτείνουμε ένα εύρος υπηρεσιών φροντίδας και παροχών βοήθειας κατανεμημένες σε πέντε τομείς Υπηρεσιών: Ταξίδι, Αυτοκίνητο, Υγεία, Σπίτι και Οικογένεια.

Είμαστε υπερήφανοι που οι πρωτοποριακές υπηρεσίες μας διατίθενται για πάνω από μισό αιώνα. Στη Europ Assistance σχεδιάζουμε τις καθημερινές Υπηρεσίες Φροντίδας και Παροχής Βοήθειας για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Ο όμιλος της Europ Assistance αποτελείται από 7,898 υπαλλήλους σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελώντας τον θεμέλιο λίθο του οργανισμού. Είναι οι άνθρωποι πίσω από τη σωστή λειτουργία των μηχανισμών του οργανισμού και της προώθησης των καινοτόμων υπηρεσιών του.

Η επαγγελματική προσέγγιση της Europ Assistance δομείται γύρω από τέσσερις βασικές αρχές:

  • Την 24/7 πολύγλωσση τηλεφωνική Υπηρεσία Βοήθειας
  • Ανάλυση Καταστάσεων & Δεδομένων, Διαχείριση Κινδύνου
  • Άμεση κινητοποίηση του ανθρώπινου και τεχνικού δυναμικού βοήθειας
  • Λύση σε άμεσο χρόνο των πολύπλοκων και δύσκολων συγκυριών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ EUROP ASSISTANCE S.A.

44 εταιρίες σε 34 χώρες:

Αγκόλα, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γαλλική Πολυνησία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καμερούν, Καναδάς, Κίνα, Κονγκό, Μπαχάμες, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Τσαντ, Τσεχία, Χιλή.

35 κέντρα εξυπηρέτησης πελατών παγκοσμίως:

Αθήνα, Ανζέ, Βαρκελώνη, Βαρσοβία, Βελιγράδι, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες, Γένοβα, Γιοχάνεσμπουργκ, Ζυρίχη, Κωνσταντινούπολη, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Μιλάνο, Μόσχα, Μόναχο, Μπαδαχόθ (Ισπανία), Μπουένος Άιρες, Ουάσινγκτον, Παπεέτε (Γαλλική Πολυνησία), Παρίσι, Πεκίνο, Πράγα, Ρέντε (Ιταλία), Ρόστοκ (Γερμανία), Σαν Ντιέγκο, Σαγκάη, Σαντιάγο (Χιλή), Σάο Πάολο, Σιγκαπούρη, Τορόντο, Φορτ Λοντερντέιλ (ΗΠΑ).